<body>
Thursday, June 4, 2009

1. beside your lips, where is your favourite spot to get a kiss?
CHEEKS AND FOREHEAD.
2. how do you feel when you wake up this morning?
haha!i cnt stop blink my eyes haha!
3. who was the last person you took photo with?
zahirah kawan giler ku.
4. would you consider yourself to be spoiled?
aahlah abeyh!
5. would you ever donate blood?
tak,im a trypanobia[tkt injection]
6. have you ever had a best friend who was the opposite sex?
duh!!
7. do you want someone dead?
yess!
8. what does you last message say?
tak
9. what are you thingking right now?
i Miss my friend
10. do you wish someone to be with you right now?
yes yes yes!
11. what is the time you go to bed last night?
1200.
12. where did you buy the T-shirt you are wearing now?
im wearing kain and baju yg nth beli kn maner
13. is someone on your mind?
yeah.
14. who was the last person who texted you?
hazwan
15. tag 10 random people to do this survey.
1) feeza
2) teeq
3) farhana
4) zuhailah
5) umira
6) nana
7) shiqa
8) qilah
9)iqbal
10) dian
16. who is no.2 (teeq) having relationship with?
ans: kwn,duh!!
17. is no. 3 (farhanah) a male or female?
ans: female.
18. if no. 7 (shiqa) & no. 10 (dian) get togeteher, would it be a good thing?
ans: aah!dorg bdk sec 1,haha!
19. what is no.1 (feeza) studying about?
ans: samer per bdk madrasah cmer dier giler siket!haha!
20. when was the last time you had a chat with them?
ans: nth lah nak oi!
21. is no.4 (zuhailah) single?
ans: single but not available. she's taken. hee.
22. say something about no. 3 (farhanah).
ans: she's nice and pretty. very sopan. ((:
23. what do you think about no. 3 (farhanah) and no. 5 (umira) being together?
ans: dorg tak knl agknyer
24. describe no. 9 (iqbal).
ans: OMG!I MISS HIM SERIOUSLY!HE IS REALLY DAMN FRIENDLY
25. what will you do if no. 6 (syq) and no. 7 (nna) fight?
ans: omg!theyre bestfriend seyh
26. do you like no. 8 (AQILAH)?
ans: she is my BFF SEYH!

ok dah
saper yg kener buat survey
BUAT TAWWW!!!


Profile
the boy next door

Photobucket
.::StupidLife::.

Hello My Name Is Ilyas, Just Call Me Prince Ilyas.^^ Im A Little Bit Annoying But If You Know Me Better, You Surely Like To Be Friends With Me. Who didnt Like To Be Friend With A Glamourous Fashionable Divo Like Me, Haha!! Oh yes, I Miss the Old Ilyas. :(

내가 당신을 사랑 거북이

bold underline italic strikeout

Tagboard
scream out loud

Lullaby.
The Amazing-ness.



Journal
Its My Life!

Plurk.com


Links
you're on your way

Special Link:
OurtrulyDarkMoments. Az[L]iya. Dian's Pb. Elnonsensicos. Naad's Pb. TryClickIt.


Platinum:
Adibah Slmt. Aiis Kechikstar. Aqila Jamboo. Ayiid Junied. Rara Adawiyah. Dian Ramboot. Echaa Cherry. Faiz Junied. Fyqa Beyotch. Nina Raihanah. Ruuuuz. Softkey. Syazreeeema. Umira,Minah Gelek.


Gold:
Aan Xavier. Adawiyah Senget. Ajeera Izyanie Jiwe. Amirah Aisyah. Anak Pak Nordin. Atiqah Kamisan. Dya Wassup!. Jepp Step Sachok. Farana SOLEHAH! Hasif The Man. Nadeeeeee. Naadhirah Juliette. Sakinah Salleh. Seri Nur. Syiqa Vintage. Whomairaah. Yana Papan. Zuhyelaah Tembam.


Silver:
Abdullah(: Abdul Aziz Dayah Raje. Dhania Raihanah. Faten Fateha. Feeyah Lautner. Fituwiie 17. Fyqq. Heyr. Kak Mimi San. Lathyfahh. Liana. Munawiwu. Nana Goodgirl. Nazeeha Ayuni. Puteri. Sadiqah Elmo. Shaza Giler. Syeqa Junied. Wawan Carls.

Archives
gone with the wind

June 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009 March 2009 April 2009 May 2009 June 2009 July 2009 August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 April 2010

Credits
take a bow

Designer
Inspiration